Rreth Nesh

DibraJon Logo

Krijuar në dhjetor të 2010, nga një grup të rinjësh dibran. DibraJon është portal i pavarur informativ që mbulon zonën e Dibrës me informacione nga më të ndryshmet.

Nga vijnë materialet ?

Nga ju dhe komuniteti. Të gjitha materialet tuaja janë të mirëpritura dhe ne do të vendosim nëse janë të denja apo jo për tu ndarë me të tjerët.

Ndërsa një pjesë tjetër e materialeve janë të huazuara nga portale të ndryshme të cilat trajtojnë çështje me interes për komunitetin dibran, për të cilat kemi shënuar revferencat përkatëse.

Gjithashtu, DibraJon funkionon si një rregullator për jetën tuaj, duke promovuar dukuritë pozitive dhe denoncuar ato negative. Ne do të lidhemi me ju, t'ju përfshimë dhe me shpresë herë pas here, të ndryshojmë Dibrën.

Vizioni ynë

Duke marë parasysh që Dibra ka mungsë të mediave të shkurara përpiqemi që ta shfrytëzojmë këtë hapsirë duke e pasqyruar aktualitetin dhe të rejat e fundit nga Dibra në kohë reale.

Ky portal u themelua me qëllim që të bëhet një medium i besueshëm, i paanshëm politikisht, i pavarur dhe duke synuar gjithmonë që me ndershmëri të zhvillojë detyrën e një mediumi të dashur për lexuesin diban.

Reklamo

Nëse doni të lidhni markën tuaj me audiencën tonë, kontaktoni me ekipin tonë:

info@dibrajon.com

error: NDALOHET KOPJIMI! Faleminderit për mirëkuptimin!