Ambasadori italian Romeo për vizitë pune në Dibër

Gjatë ditës ambasadori italian në republikën E Maqedonisë së Veriut, Carlo Romeo, ishte në vizitë protokolare në kabinetin e kryetarit të komunës së Dibrës.

Gjatë takimit u bisedua për mundësitë e bashkëpunimit në fushën e ekonomisë, mundësitë e investimeve në resurset që disponon komuna në formën e hapjes së bizneseve të vogla dhe të mesëm. Gjithashtu u bisedua edhe për promovimin e gjuhës dhe kulturës italjane në komunēn tonë nëpërmjet binjakëzimit të ndonjë komune në R. e Italisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: NDALOHET KOPJIMI! Faleminderit për mirëkuptimin!