Artin Spahiu zgjidhet shef shtabi i BDI-së në Dibër

Artin Spahiu sonte u zgjodh shef shtabi i BDI-së në Dibër.
“Në këto ditë të para të parafushatës, ku të gjithë meren se me kë të bashkohen, kujt ti ngjiten, apo kujt ti “llëpihen”, BDI e vetme por më e fortë se të gjithë bashkë ka filluar me pregaditjet e para përgaditore për formimin e shtabeve të degëve të BDI’së.

Në këtë vazhdë edhe dega e BDI në Dibër, sonte në një formë më të veçantë, me shumë entuziazëm e hapi shtabin e saj me  mbi 150 anëtarsimet e reja, fuqishëm dhe me moton #edhenejemiBDI,, me besim të thellë në fitoren e 12 prillit, shprehën përkushtimin dhe vullnetin për të qenë në anën e fitimtarëve. Prandaj #ejanikëndej” thuhet në komunikatën e BDI-së dega Dibër

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: NDALOHET KOPJIMI! Faleminderit për mirëkuptimin!