BESMIR KOMERC shpall konkurs për punë

Fabrika për prodhimin e brumrave “Besmir Komerc” – Dibër kërkon kandidat/kandidate për pozicionin agjent shitjesh.

Kërkesat e punës: Njohja e gjuhës shqipe dhe maqedone, të ketë patentë të kategorisë B.

Për informata më të hollësishmen mund të kontaktoni në facebook ose Email: besmirkom@hotmail.com


Shpërndaje këtë inormacion që të informohen edhe të tjerët!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: NDALOHET KOPJIMI! Faleminderit për mirëkuptimin!