“BLETËZAT” 2017, pjesëmares edhe “Bilbilat e Korabit” (FOTO)

Më 7 Dhjetor në Qendrën për Kulturë në Tetovë u mbajt Festivali i këngës për fëmijë "BLETËZAT" 2017, ku pjesmarës ishin edhe "Bilbilat e Korabit" nga Dibra.

Në këtë eveniment morën pjesë 14 këngë, ndrërsa qytetin tonë e përfaqësuan tre interpretues: Enila Kërcishta, Erjon Koxha dhe Venisa Dumani.

Nga preformancat që patën në skenën e Tetovës edhe këtë herë "bilbilat e Dibrës" korrën suksese ku,  Venisa Dumani mori çmimin e tretë të juriës profesionale, Erjon Koxha çmimin e talentit me i mirë, Enila Kërçishta mori çmimin e orkestrimit më i mirë. /DibraJon

25181632_10210480093543278_1574355577_n
25105625_10210480093903287_186264230_n
25188317_10210480093823285_1231788828_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: NDALOHET KOPJIMI! Faleminderit për mirëkuptimin!