Bomba dore gjenden në një shtëpi në Dibër

Dje, policët kryen kontrollë në një shtëpi dhe në ambientet ndihmëse në pronësi të R.R (59) nga Dibra për shkak të dyshimeve se djali i tij, A.R (36), ka kryer vepër penale “prodhim ilegal, mbajtje dhe tregtimin me armë ose eksplozivë”.

Gjatë kontrollit u gjet një kuti metalike që përmban disa çakmakë granatash dhe tre granata dore, disa korniza për lloje të ndryshme të armëve dhe 18 plumba të kalibrave të ndryshëm, transmeton DibraJon.

A.R. u arrestua për procedime të mëtutjeshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: NDALOHET KOPJIMI! Faleminderit për mirëkuptimin!