Diecotec shpallë konkurs për punë

Konkurs

Kompania Diecotec shpallë konkursë për këto vende të lira pune:

  • Udhëheqës dhe komandues për DREBON
  • Udhëheqës dhe komandues për APKAN
  • Udhëheqës dhe komandues për CNC makinë

Kandidatët e interesuar duhet të paraqiten personalisht në zyrat e Diecotec-ut, në afërsi të satadiumit të qytetit të Dibrës. Pavarsisht përvojës paraprake kandidatët do të trajnohen nga ekip i kualifikuar. Më shumë detaje për detyrat dhe obligimet do të jepen kur kandidatët do të paraqiten në zyrat e kompanisë.

Konkursi është i hapur deri në datën 30.08.2018, ora 16:00.


Shpërndaje këtë inormacion që të informohen edhe të tjerët!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: NDALOHET KOPJIMI! Faleminderit për mirëkuptimin!