DMSH: U pastrua rruga deri në Kosovrast të Eprërm, dy gra në kohë morën dializën

Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim njofton se pas ardhjes së autoriteteve lokale, në fshatin Kosovrast i Epërm, në komunën e Dibrës, banorët e të cilit ishin të bllokuar nga të bora që arrinte në trashësi deri në 80 cm, rruga pas disa orë punë nga ekuipazhet e tyre u pastrua dhe iu rikthye normalitetit.

DMSH-ja shton se në mesin e banorëve ishin edhe dy gra në moshë që marin dializë për shumë vite në Spiatlin e Dibës, për shkak të borës ato e kishin të pa mundur të merrnin trajtimin e duhur mjeksor, por me pastrimin e rrugës ato u transportuan në kohë në qendrën shëndetësore, transmeton DibraJon.

DMSH-ja shton se ata vazhdojnë të monitorojnë situatën e motin në vend dhe se janë të gatshëm të veprojnë aty ku është e nevojshme.

kosovrast bore 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: NDALOHET KOPJIMI! Faleminderit për mirëkuptimin!