Gjendet bombë në Dibër, policia rrethon zonën

Tek Liqeni i Dibrës është gjetur një bombë e vjetër dore

Në bregun e Liqenit të Dibrës në vendin e quajtur “kurora” dje është gjetur një bombë e vjetër dore.

Një kalimtar i rastit e ka vërejtur bombën në orën 13:35 minuta ku më pas ka raportuar në Stacionin e Policisë në Dibër, transmeton DibraJon.

“Rajoni u sigurua nga nëpunës policorë deri në orën 18, kur një nëpunës i autorizuar nga Drejtoria e Mbrojtjes dhe Shpëtimit e ka sekuestruar mjetin.

Konstatohet se bëhet fjalë për një bombë dore të prodhimit italian nga Lufta e Dytë Botërore, deklaroi Stefan Dimoski, zëdhënësi i Sektorit të Punëve të Brendshme nga Ohri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: NDALOHET KOPJIMI! Faleminderit për mirëkuptimin!