Kapen të dyshuarit për vjedhjen e një shtëpije në rrethinën e Dibrës

Stacioni i policisë në Dibër ngriti padi penale kundër AS (25), SM (31), M.Sh. (20) dhe R.Sh. (48) të gjithë nga fshati Labunishta, Strugë, për shkak të dyshimit se ata kishin kryer veprën penale "vjedhje të rëndë".

diecotec-dibrajon-snow

Më 08.11.2016, të arestuarit kryen vjedhje të rëndë në shtëpinë e E.I. në fshatin Novak, komuna e Qendër Zhupës, ku morën armë gjahu "Beretta" pistoletë e markës "Zastava", të cilat pronari zotëronte me licencë, dy karikues me nga 15 plumba, 9 mm kalibër, 30 plumba për pushkë, 15 plumba " Magnum "12 mm, katër hillta dhe 1,300 Euro, të cilat në total shkaktuan dëm me vlerë materiale rreth 550,000 denarë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: NDALOHET KOPJIMI! Faleminderit për mirëkuptimin!