KRRE: Nga 2018 dibranët do të paguajnë më pak për ujë dhe mbeturina (FOTO)

Komisioni rregullator për energjetikë i përcaktoi tarifat e reja për çmimet e ujit për tre vitet e ardhshme për komunat me mbi 10 mijë banorë. Për të tjerët tarifori duhet të jetë gati në vitin 2019.

Në komunikatën e tyre të shpërndarë për media thuhet: "Në përputhje me kërkesat e NP Standard Dibër, tarifat mesatare minimale për furnizim me ujë për pije ose ujësjellës, mbëledhje dhe transport të mbeturinave urbane për vitin 2018 ulet për 7,08% në raport me tarifat e deri tanishme, ndërsa me vendim të KRRE-së tarifat e përmirësuara mesatare minimale për dy vitet tjera ulen për 9.99% në raport me tarifat e deri tanishme". /DibraJon

standrd diber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: NDALOHET KOPJIMI! Faleminderit për mirëkuptimin!