Marketing

Pse të reaklamoni te DibraJon ?!

Reklamimi do ta ndihmojë dhe do ta ngrisin në nivel më të lartë brendin tuaj. Ne bizneseve ju ofrojmë hapësira reklamuese ne portal si dhe në faqjen e fb. Me reklamimin te ne ju do të mund ti arrini më shpejt objektivat tuaja, të krijoni raporte dhe ndërveprim më të afërt me klientët tuaj.

Reklamimi në Mobile

Nëse reklamimi në mobile nuk është i përfshirë në planet tuaja të marketingut, ju nuk jeni duke shikuar kah e ardhmja. Afër 85% e vizitave ditore sot në DibraJon vijnë nga pajisjet mobile.

Reklamimi në Desktop

Pavarësisht që afër 85% e vizitave vijnë nga pajisjet mobile, kjo nuk mund ta anashkalojë vlerën dhe efektin e reklamave në desktop. Ju, gjithsesi duhet të jeni prezent edhe me reklama në desktop. Reklama juaj duhet t’i shfaqet vizitorëve të cilët vijnë nga kompjuteri. Me kalimin e kohës, përmes të dhënave të cilat ne do të ja ofrojmë juve, ju do të keni një pasqyrë më të mirë për prezencën e klintelës suaj në internet. Atëherë edhe mund ta orientoni fokusin tuaj - më shumë desktop apo mobile.

Artikujt e sponsorizuar

Shpesh, mesazhi i kampanjes nuk mund të pëfshihet vetëm në një baner. Por ju duhet të siguroheni që mesazhi juaj është transmetuar qartë deri në fund. Për ta bërë këtë, ju duhet hapsirë më e madhe se sa baneri. Këtu më së miri do të ju ndihmojë artikulli i sponsorizuar i cili do të publikohet në portal dhe konsumatorët potencial do ta marrin mesazhin tuaj.

Shpalljet dhe Njoftimet

Gjitashtu te ne mund të bëni shallje për shitjen e objekteve tuaja, shpallja e juaj fill pas publikimit te ne do të marrë jehonë deri te të gjithë blerësit potencial.

Konatakt

Për shpalljet, reklamat dhe postime të sponsorizuara mund të kontaktoni me redaksinë në:

  • info@dibrajon.com
error: NDALOHET KOPJIMI! Faleminderit për mirëkuptimin!