New York, valon flamuri Kuq e Zi mbi ndërtesën e familjes dibrane (FOTO)

Familja Rusi e vendoni Flamurin Kuq e Zi, dje në ndrim të Ditës së Famurit, në çatinë e ndërtesës së tyre, e cila ndodhet në një nga segmentet e rrugës më të rëndësishme në qytetitn e Brooklynit, ose arteria kryesore “Expressway Brooklyn-Queens (BQE)” në të gjithë veriun e Brooklyn-it.

Flamuri ynë komëtar – karhas shtizës së Famurit të SHBA-së do të valvitet për pes ditë.

rusi flamuri 22

Vendosja e flamurit kuq e zi në shtizë mbi çatinë e ndërtesës më të lartë përgjatë ekspersit vendoset me rastin e 28 Nëntorit në shenjë respekti dhe mirnjohje edhe pë atë se çfarë kanë bërë për Shqipërinë, Kosovën dhe çshtjet shqiptare Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

rusi flamuri 33

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: NDALOHET KOPJIMI! Faleminderit për mirëkuptimin!