Një 66 vjeçar nga Dibra shantazhohet nga një 35 vjeçare nga Rostusha

Më datë 25-qershor rreth orës 15 e 30 minuta, në Stacionin policor -Gostivar, 66-vjeçari B.R. nga Dibra, ka denoncuar vepër penale ,,Shantazh,, të cilën e ka kryer 35-vjeçarja R.Z. nga fshati Rostushë, sipas denoncimit ajo i ka kërkuar 3000 euro, në të kundërtën do të publikoj fotografitë dhe videot e përbashkëta me përmbajtje eksplicite dhe komprometuese.

Tridhjetë e pesë veçarja R.Z. është arestuar në Stacionin policorë Gostivar, dhe pas dokumentimit dhe zbardhjes së plotë të rastit, ndaj saj do të pasojnë edhe parashtresa adekuate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: NDALOHET KOPJIMI! Faleminderit për mirëkuptimin!