Ohër, foshnja e parë është nga Dibra

Foshnja e parë e porsalindur në Ohër është mashkull. Nëna 30-vjeçare nga Dibra lindi këtë pasdite në Spitalin e Përgjithshëm të Ohrit.

Nëna lindi në mënyrë natyrale fëmije të shëndetshëm, me peshë 3 kg dhe 600 gram dhe 54 centimetra i gjatë, transemton DibraJon.

Tradicionalisht, kryetari Konstantin Georgievski nesër do të vizitojë nënën dhe foshnjën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: NDALOHET KOPJIMI! Faleminderit për mirëkuptimin!