Rrahje e përgjakshme: Tre të lëndaur, njëri dërgohet në Shkup

Në Dibër në rrugën “8 shtator” mbrëmë, përderisa njëzetvjeçari G.E. po shëtiste me shokët e tij Ҫ.B (19) dhe O.A (21) të gjithë nga Dibra, u sulmuan fizikisht nga pesë persona po ashtu nga Dibra.

DIECOTEC

G.E. iu dha ndihmë mjekësore në Qendrën Mjekësore të Dibrës ku më pas u transferua në Kompleksin Klinik Nënë Tereza në Shkup, transmeton DibraJon.

Në orën 3.40 të mëngjesit, personat K.K (27), I.V (23), C.V (22) dhe H.B (25) të gjithë nga Dibra janë vetë paraqitur në stacionin policor të Dibrës, pas çka është arrestuar K.K (21). Pas dokumentimit të plotë të rastit, pritet zbardhja e plotë e rastit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: NDALOHET KOPJIMI! Faleminderit për mirëkuptimin!