Rrezik nga orteqet

19059876_10155516680429802_8157098711438728313_n

Lusim organet kompetente që të marin masa të menjëhershëm për largimin e këtyre gurëve si dhe të tjerëve të mundshëm me qëllim parandalimin e ndonjë tragjedije.

Gurë të tillë vazhdimisht kanë rrënë në periudha të ndryshm, deri tani pa viktima. Së bashku me rrugën që po rindërtohet duhet të bëhet edhe sigurimi me tel mbrojtës i maleve për rreth.

Ndrësa të gjithë ju që e frekuentoni këtë rrugë bëni kujdes maksimal, ndoshta edhe për shkak të punimeve gurë të tillë mund të jenë edhe më të shpeshtë.

#Shpërndaje të informohen edhe të tjerët!

| Dërgoi - Ardhurim Kaja |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: NDALOHET KOPJIMI! Faleminderit për mirëkuptimin!