SHAD: Edhe sivjet do të ketë shpëtimtarë në liqenin e Dibrës

Shoqata Atdhetare Dibra, për vitin e tretë rradhazi do të mundësojë që plazhit të liqenit të Dibrës të mos i mungojë ekipi i shpëtimtarëve edhe për këtë sezon veror.

Ekipi i shpëtimtarëve do të përbëhet me po të njejtët djem që kanë punuar në dy vitet e kaluara si dhe do të bëhet në bashkëpunim me Kryqin e Kuq – Dibër.  Ashtu si në vitin e kaluar, Kryqi i Kuq do të jetë përgjegjësi kryesor në teren (plazhin e liqenit).

Shpenzimet e këtij projekti për këtë vit do të mbulohen nga buxheti i Shoqatës Atdhetare Dibra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: NDALOHET KOPJIMI! Faleminderit për mirëkuptimin!