Shkaku i rrymës elektrike, shtyhet ndeshja e Korabit

Në vendin tonë, një ndeshje nga Liga e Parë ose e Dytë ndodh që të shtyhet nga FFM-ja nga klubet, nga MPB-ja, por në Dibër ndodh që një ndeshje të shtyhet shkaku i rrymës.

Ndeshja e 20-të në Ligën e Dytë – Perëndimi midis Korabit dhe Struga Trim & Lum, në vend të të shtunës si dhe të gjithë ekipet tjetëa do të luhet të dielën, transmeton DibraJon.

Arsyeja është e çuditshme, EVN ka njoftuar se nuk do të ketë energji elektrike në Dibër të shtunën (6 prill 2019) dhe për këtë arsye kjo lojë nuk mund të luhet. Kjo është arsyeja pse FFM ka lëvizur këtë takim nga e shtuna deri të dielën në marrëveshje me dy klubet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: NDALOHET KOPJIMI! Faleminderit për mirëkuptimin!