SHPALLJE: Shitet shtëpi në afërsi të spitalit (FOTO)

Shitet shtëpi në afërsi të spitalit të Dibrës. Shtepia është e kompletuar dhe e gatshme për banim. Shtepia posedon 7 dhoma e garazhë.

Ҫmimi: 40 000 euro!

Për informacion kontaktoni 'Senad Erbelin' - 072 677 193.


Reklamo te DibraJon, kontakto në fb/DibraJonDS ose info@dibrajon.com !

senad erbeli
senad erbeli 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: NDALOHET KOPJIMI! Faleminderit për mirëkuptimin!