SHPALLJE: Shitet shtëpi në afërsi të spitalit

Shtëpi me sipërfaqe banimi me sipërfaqe prej 200 m katror dhe obor prej 300m katror plotësisht e meremituar dhe renovuar në afërsi të spitalit (sokaku i Dacave) .

Shtëpia shitet me çmim të volitshëm. Për informata më gjërësisht kontaktoni drejtpërsëdrejt pronarin në Viber ose WhatsApp +46708595644.

Reklamo te DibraJon, kontakto në fb/DibraJonDS ose info@dibrajon.com !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: NDALOHET KOPJIMI! Faleminderit për mirëkuptimin!