SHPALLJE: Shitet shtëpi në “Budulec”

Shitet shtëpi në pjesën periferike të qytetit, gjegjësisht në afërsi të çeshmës së “Budulecit”.

Shtëpia është dy katëshe, e cila posedon dy dhoma dhe kuzhinë në katin përdhesë si dhe tre dhoma në katin e dytë.

Gjithashtu shtëpia posedon edhe oborr të bollshëm.

Të interesuarit për informata më të hollësishme mund të kontaktojnë me pronarin, në numrin e telefonit: 071 349 914.

Reklamo te DibraJon, kontakto në fb/DibraJonDS ose info@dibrajon.com !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: NDALOHET KOPJIMI! Faleminderit për mirëkuptimin!