SHPALLJE: Shitet shtëpi në dalje të qytetit (FOTO)

Shitet shtëpi në dalje të qytetit për nga Struga. Shtëpia është e kompletuar dhe e gatshme për barim.

Shtëpia është tre katshe e me obor të bollshëm, e njejta disponon 9 dhoma dhe garazhe me një sipërfaqje prej 1100 m².

Të interesuarit për informata më të hollëishm mund kontaktoni pronain, Muharem Dovolani, çdo ditë nga ora 10:00 – 19:00 në numrin: 070 884 246.


Reklamo te DibraJon, kontakto në fb/DibraJonDS ose info@dibrajon.com !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: NDALOHET KOPJIMI! Faleminderit për mirëkuptimin!